مشخصات ظرف عسل طبیعی

دوشنبه 14 آبان 1397
14:29
ماکانی

عسل طبیعی خود را در ظروف با درب عایق به رطوبت و هوا نگهداری کنید به این سبب که از آب و رطوبت خواص عسل طبیعی محافظت بهینه می شود. اگر آب عسل تبخیر شود و آب از عسل خارج شود، عسل به سرعت فرم بلوری و کریستاله به خود می گیرد. اگر آب وارد عسل خالص شود، ممکن است شاهد موارد تخمیری در عسل خالص باشید که اگر مقدار آب موجود در آن تقریبا کمتر از 17٪ باشد، دیگر چنین مسائلی رخ نمیدهد. برای نگهداری طولانی مدت عسل ماکان خود اطمینان حاصل کنید که آن را در ظروف با درب محکم و کیپ شده نگهداری می کنید. خرید عسل طبیعی همواره با توجه به قیمت عسل طبیعی انجام می شود.
بهترین روش نگهداری و تشخیص عسل طبیعی در کابینت و قفسه، استفاده از ظروف عسل شیشه ای هستند. بعضی از ظروف پلاستیکی اجازه می دهند تا عسل مقداری از رطوبتش از دست برود و یا اینکه مواد شیمیایی را با عسل مخلوط شوند. برای بهترین ذخیره سازی در پلاستیک استفاده از پلاستیک هایی از جنس HDPE (همانند عسل پت) استفاده کنید. ظروف استیل ضد زنگ نیز برای ذخیره سازی حجم زیاد و برای زمان طولانی تایید شده اند. از تمام ظروف فلزی یا استیل که ضد زنگ نیستند اجتناب کنید زیرا ماده زنگ (فلز اکسید شده) عسل شما را آلوده و یا حتی سمی می کند.


[ بازدید : 4 ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به عسل طبیعی است. || قدرت گرفته از DeyBlog.ir
× بستن تبلیغات